Detailberekeningen en toezicht op de bouwplaats

Soms kan er in uitvoeringsfase behoefte zijn aan detailberekeningen. Deze hebben betrekking op de verbindingen van alle losse onderdelen van de constructie, zoals: staal-op-staal, hout-op-staal of staal-op-beton verbindingen.

Detailberekeningen – wie maakt ze?

Detailberekeningen worden in geval van gecompliceerde / grotere werken in de regel uitgevoerd door het productiebedrijf of de prefab leverancier en ter controle aan ons aangeboden.
In geval van kleinschaliger projecten verzorgen de constructeurs van Adviesbureau De Lange het maken van de detailberekeningen.

Toezicht op de bouw – voorkomen is beter dan genezen

Indien gewenst, houdt uw constructeur van Adviesbureau De Lange ook tijdens de bouw toezicht op de werkzaamheden. Uw constructeur komt dan ter plaatse controleren of de constructie op de juiste manier gerealiseerd wordt.
Mocht het nodig zijn, dan kan er tijdens het bouwproces worden bijgestuurd of worden meegedacht over zaken waar u op de bouw tegenaan kan lopen.

Wat kost een constructieberekening?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan!
Binnen 7 werkdagen ontvangt u uw offerte!

Slagvaardig
Bij Adviesbureau De Lange houden wij van aanpakken.
Slagvaardig – dát zijn onze constructeurs.
Snel
Snelheid is de lijfspreuk van het team van Adviesbureau De Lange!
Scherp
Een klein advies- en constructiebureau heeft lage overheadkosten. En kosten die niet gemaakt worden, betaalt u niet. Zo eenvoudig is het. Het voordeel is voor u!