Stage Bouwkunde (Nijkerk)

  • Jij volgt een opleiding Bouwkunde je zit in leerjaar 3 of 4?
  • Je zoekt een stage?
  • Je wilt graag leren in de praktijk?
  • Je zou ook graag (mede) verantwoordelijk zijn voor een eigen project?

Laat iets van je horen via email: info@adviesbureaudelange.nl of telefoon 033-2450320. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij ons en waarom stagiairs zo enthousiast zijn over hun tijd bij ons.

Adviesbureau De Lange is een fijn bedrijf met een team van 12 personen. Iedere dag geven wij bouwkundig / constructieadvies voor nieuwbouw en verbouw projecten. Vooral in de (luxe) woningbouw en verbouw, maar soms ook een bedrijfspand.

Bij ons kun je als stagiair direct aan de slag. Er is ruimte voor fouten, want wij geloven dat je daar het beste van leert. Met jouw eigen bedrijfsbegeleider bespreek je waar je werkzaamheden vanuit school aan moeten voldoen. Daarnaast willen we graag weten wat jij leuk vindt.

  • Wil je juist zelfstandig berekeningen maken?
  • Wil je meer klantcontact?
  • Of wil je juist mee naar de verschillende bouwlocaties?
  • Bouwvergaderingen bijwonen?

In overleg is alles mogelijk. Regelmatig overleggen we hoe het gaat en welke werkzaamheden er deze week op de planning staan. Zo zorgen we ervoor dat je altijd gericht kan werken aan jouw ambitie!

O ja, als het je bij ons bevalt, je zult zeker niet de eerste zijn die bij ons blijft hangen en er een mooie (bij)baan aan overhoudt. šŸ˜Š

Meer weten? Ook dat stemmen we op jou af. Whatsapp? Bellen? Teams meeting? Of gewoon bij ons op kantoor?Ā  Laat het ons weten via info@adviesbureaudelange.nl hoe jij wil kennismaken en wij nemen contact op!

 

Lees hier wat Marit van haar stage vond:

”Ik volg de opleiding HBO bouwkunde (voltijd) aan hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik heb stage gelopen bij het adviesbureau in het derde jaar van de studie. Adviesbureau De Lange is een mooi bedrijf om te leren, maar ook om zelfstandig te kunnen werken aan verschillende projecten. De projecten variĆ«ren en daarom kun je zelf aangeven wat je wilt leren, interessant vindt en ook leuk vindt. De sfeer binnen het bedrijf heb ik als prettig ervaren. Het is een klein bedrijf, iedereen wil elkaar helpen en dat is bevorderend voor het leerproces. Ook is iedereen in voor een gezellig praatje en wordt er interesse in elkaar getoond zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Ik kijk terug op een gezellige en leerzame stageperiode en ik heb vooral plezier gehad in de werkzaamheden die ik mocht doen.”